Vanuit de elektrotechniek als gediplomeerd elektrotechnisch installateur , de luchtvaart, IT/ICT, het bankwezen, non-profit zorginstellingen, opzetten en inrichten van operationele omgevingen, het ontwerpen en bouwen van vliegtuigsimulators en servicemanagement in de flexografische industrie  heb ik in augustus 2016 besloten om mijn eigen bedrijf te starten:

Van Toor Techno Consulting, Koffiemachine en Méér

Vanwaar koffiemachines? Los van het genieten van een vers gezet kopje koffie uit een perfect werkende volautomatische koffiezetter komt de passie voor koffiemachines uit een persoonlijke ervaring van zo’n 14 jaar geleden.

Een kennis vroeg mij of ik zijn Jura koffiemachine kon repareren. De techniek was nieuw voor mij, maar al snel was ik gegrepen door het vernuft en het prachtige samenspel van techniek en product wat een heerlijk kopje koffie vol emotie en genieten voort brengt.

De reparatie was uiteraard snel gedaan en dat was dat.

Een jaar later kwam ik onderweg naar mijn werk langs de kant van de weg een koffiemachine in onderdelen tegen. Ook een Jura. Het bleek dat alle belangrijke onderdelen aanwezig waren, en na  grondig schoonmaken, reparatie en assemblage had ik zelf zo’n prachtige machine thuis staan. Vanaf dat moment heb ik als hobby naast mijn werk tientallen machines gereviseerd, gerepareerd, schoongemaakt en afgesteld voor vrienden, familie en anderen.

In 2014 heb ik meegewerkt aan de opstart van KoffieMatters in Leeuwarden, waar ik nu strategisch en operationeel mee samenwerk.

En wat is dat Méér dan?

Naast koffiemachines heeft techniek in het algemeen mijn interesse en zijn er veel gebieden waar ik kennis en kunde van heb.

Bijvoorbeeld:

- Reparatie van laptops en computers, audio apparatuur (vintage) en klein huishoudelijke apparatuur.

- Advies en consult op het gebied van (huis) installaties zoals elektra aanpassingen, alarm installaties en domotica toepassingen,

- Energie (bespaar)vraagstukken en toepasbare zon-energie oplossingen zoals zonnepanelen en zonneboilers.

- 3D printen van reeds ontworpen objecten in PLA/ABS of andere soorten toepasbaar materiaal. Ook het uitwerken van concept plannen voor 3D printen

- Projectmanagement/project uitvoering in opdracht bij de klant.

Herman van Toor

Contact INFORMATIE

VTTechnoConsulting
Groenekanseweg 246M

3737 AL Groenekan, Utrecht

The Netherlands
Open van 09:00 tot 17:00 of op afspraak

 (+31) (0)6 422 88 202

 info@vttechnoconsulting.nl

KvK:66406110